Frisör

QUALITY HAIR

I vår fräscha salong Quality Hair kan vi erbjuda allt vad som håret efterfrågar, klippning, färgning, hårförlägning, olaplex och försäljning av produkter

Vi har produkter från Disp, O&M, GHD, Beard Monkey mm, bara det bästa är bra nog, så resonerar vi också och har tagit in de bästa på marknaden!

FRISÖR CAROLINE BÄCK

För att göra det allra smidigast för dig, har vi onlinebokning till våra frisörer.
Du kan gå in när som helst på dygnet och kan i lugn och ro välja den tid som passar dig bäst!

Klicka nedan för att boka din tid hos Frisör Caroline Bäck välj vilken behandling som passar dig bäst och sök tid. Lätt som en plätt.

BOKA TID

Betalning sker på plats på hotellet efter din bokade tid.

Frukost

En god frukost är den bästa starten på dagen. I vår frukostbuffé finns många goda rätter och ett stort urval av ekologiska produkter.

Frukosten serveras på våning 2, ovanför entréplan. Matsalen nås via hiss eller trappor.

Frukosten serveras:
Måndag – fredag: 06.00 – 09.00
Lördag – söndag: 07.00 – 11.00
Helgdagar: 07.00 – 11.00

Önskas tidigare frukost – kontakta receptionen.
Vår frukostmatsal har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Parkering

Fri parkering finns i direkt anslutning till hotellet i mån av plats. På gångavstånd finns även parkering med motorvärmare i mån av plats. För att ta dig dit, passera Bussgods och följ Godsgatan på höger sida.

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har gratis trådlöst internet. Inloggningskod finns att hämta i receptionen. Upp till fyra enheter kan anslutas till samma kod.

Djurvänligt

På Quality Hotel Lapland är hundar välkomna i våra Standardrum. Priset för din fyrfota vän är 150 SEK per natt. Glöm inte att säga till vid bokning så vi kan ta hand om er på bästa sätt.