Relax/Gym/Bastu

 

 

 

Bastu

Gym, Bastu & Relax

På våning 5 har vi vår härliga bastu och relaxavdelning

Alla hotellgäster har fri tillgång till hotellets bastu och relaxavdelning, som ligger på våning fem. Använd rumsnyckeln för access till dörrar. Vill du och ditt sällskap bada bastu i avskildhet rekommenderar vi att ni hyr någon av våra bastuenheter som har plats för upp till 10-15 personer beroende på bastu.

På taket finns den vedeldade bastun Utsikten, den handikappanpassade bastun Gruvan, samt de två separata bastuenheterna Insikten 1 och 2. Alla enheter har egen relaxavdelning med bord, stolar, tv och ljudanläggning samt duschar.

Kontakta receptionen för mer information och priser. Alla dagar: 08.00 – 23.00

 

Modernt gym

Ett toppmodernt gym på 300 kvadratmeter med maskinpark från innovativa Salter. Löpband, motionscyklar, roddmaskiner, crosstrainers, träningsmaskiner, fria vikter från Eleiko och kettlebells finner du hos oss.

GYM 4

GYM 3GYM 2GYM 7

 

 

 

 

 

Att nyttja gymmet kostar 150:-/gång alt. månadskort, halvårskort eller årskort. Självklart ingår tillgång till omklädningsrum, bastu samt relaxen. Handduk ingår vid varje besök, den får du i hotellreceptionen. Vi har slutat med platsglas i gymmet, saknar du en vattenflaska har vi dessa till försäljning i receptionen.

Önskar du lägga till lån av badrock och tofflor till ditt besök så kan du göra det för 45:- dvs totalpris 195:-

Med gymkort hos oss ingår även fri entré och garderob samt förtur i kön till nöjekvällar.
Tillgång till poolen ingår även.

Sommarerbjudande från 1 maj 2018 – 595:-/månad

Månadskort – 795:-

Halvårskort – 3570:- 


Årskort – 6000:-

Alla hotellgäster har fri tillgång till gymmet. Gymmet hittar du på våning fyra. Använd rumsnyckeln för access.
Alla dagar: 08.00 – 23.00

 

 

bild poolen

Takpool med bar och jacuzzi

Under sommaren håller takpoolen öppet alla dagar. Med utsikt mot Dundret och Wassara träsk är det ett självklart inslag i en sommar i Gällivare. Poolen är inglasad som gör att poolen är lika lockande även vid lite kyligare dagar då regnet ligger i luften. Är du sugen på ett dopp? Tag kontakt med hotellreceptionen så hjälper dom dig!

För att sätta kronan på verket, dra ihop kompisgänget eller kollegorna och boka vår vedeldade bastu som ligger på taket i anslutning till poolen för en svårslagen kväll!

Skybaren är öppen när solen skiner och kan även användas till olika event. Kontakta gärna receptionen för mer information.

Som hotellgäst har du fri tillgång till poolen.