Jobba hos oss

Lediga tjänster:

Quality Hotel Lapland söker en redovisningsekonom

Quality Hotel Lapland är den självklara mötesplatsen i Gällivare för vänner, familjen, affärsbekanta eller för att träffa nya bekantskaper. Ett fullservicehotell som vi är stolta över. QHL är anslutet via franchise till den ledande hotellkedjan Nordic Choice Hotels med över 190 systerhotell.

Du hittar hotellet på: qhl.nu eller via nordicchoicehotels.se

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats. Anna och Katarina blir dina kollegor på administrationen.
Du väljer själv anställningsgrad (min 50%) och dom arbetstider som passar dig. Känner du att du är rätt person för jobbet, har relevanta erfarenheter och goda kunskaper. Skicka in en ansökan till: peter@qhl.nu

Har du en aktiv fritid och gillar friluftsliv, skidåkning nedför och World cup spår på tvären. Då är Gällivare riktigt trevligt. Vi hjälper dig med boende.

Vassara Steakhouse söker kockar och servicepersonal.

Vi söker dig som vill jobba på en av Norrbottens vassaste restauranger. Vi är intresserade av allt från erfarna ess till dig som är i början av karriären men har en hunger att snabbt lära dig av våra mer erfarna och meriterade kollegor. Våra medarbetare får hjälp med boende och en aktiv fritid. Bland annat genom gratis tillgång till liftkort på Dundret. I Gällivare finns mer tid över för ett aktivt friluftsliv året runt, med närhet till skoterleder, fiskevatten och vandringsleder. Dessutom är det enkelt att resa med tåg och flyg.

Låter det som något för dig?
Maila in en kort beskrivning om dig själv samt om din arbetslivserfarenhet till Anders Aasa på anders@qhl.nu

Quality Hotel Lapland söker cafépersonal

Vi vill ge våra gäster den bästa cafémiljön för en stunds avkoppling, umgänge och självbelöning i vardagen.
Vi söker en serviceminded, social, stresstålig och ansvarfull person. Merit om man har arbetat inom caféverksamhet förut, men ej ett krav.
Arbetsuppgifterna består av kundbemötande, kassahantering, tillredning av kaffedrinkar, bar, beställa varor, varuhantering, diskplock och städning.

Krav:
Minst 18 år
Svenska i tal och skrift

Varaktighet/Arbetstid
Anställning ca 70 %
Lön enligt avtal

Tillträde:
Omgående

Låter det som något för dig?
Maila in en kort beskrivning om dig till thea@qhl.nu

Quality Hotel Lapland söker bar/serverings personal

Vi söker en person som har stort intresse för dryck och som brinner för sitt yrke. Du bör ha minst 3 års erfarenhet av liknade arbetsuppgift.
Huvudsakliga arbetsuppgifter innebär ansvar för bar och dryck men även servering av a la carte och gruppmiddagar under lunch och middag.
Du gillar mötet med människor och har stor social kompetens. Du förstår att service och samarbete skapar värde för gästen, ditt team och dig själv.
Du sätter alltid kunden i fokus och gillar att jobba i högt tempo. Du ska trivas med att jobba självständigt men även i grupp. Du har tidigare erfarenhet av mat och dryck och har inget emot att jobba kvällar och helger. Den vi söker ska vara engagerad och erfaren och som gillar och är stolt över sitt jobb.

Tjänsten innefattar både dag-, kväll- och helgjobb men främst kvällar och helger.

Ålder: Minst 18 år
Krav: Svenska i tal och skrift.
Körkort är ett önskemål

Om oss:
Quality Hotel Lapland är ett konferens- och familjehotell i centrala Gällivare med den norrländska naturen inpå knuten.
Här finns moderna rum, flexibla möteslokaler, eventvåning, bowling, gym, bastu, relax, pool & jacuzzi på taket.
I vår restaurang Steakhouse serveras träkolsgrillade rätter, vi har även ett café samt en sportbar där vi alltid visar det senaste inom sport, i anslutning till sportbaren finner ni vår nattklubb. Uppe i vår eventvåning har vi större tillställningar så som galor, företagsfester mm.

Vi kan hjälpa till med att ordna tillfälligt boende för dig som kommer från annan ort.

Varaktighet/Arbetstid
Behovsanställning
Lön enligt avtal

Låter det som något för dig?

Maila in en kort beskrivning om dig själv samt om din arbetslivserfarenhet till
Peter Lundman på peterl@qhl.nu

 

Quality Hotel Lapland söker serveringspersonal

Letar du efter ett roligt och givande extrajobb?

Vi söker en medspelare som gillar fart och fläkt på jobbet med god service i fokus. Att ta ansvar och tåla stunder av stress är en del av din personlighet likväl
som viljan att ge dina gäster en riktigt trevlig upplevelse.
För att hjälpa dig att lyckas med jobbet så erbjuder vi dig all utbildning på plats, din positiva inställning till god service löser sedan resten för att du ska bli en kunnig och självsäker medspelare i vårt team

Krav: Svenska i tal och skrift

Varaktighet/Arbetstid
Behovsanställning
Lön enligt avtal

Låter det som något för dig?
Maila in en kort beskrivning om dig till anders@qhl.nu